De Fietstocht

Het is onze bedoeling om alle nachten te kamperen, net als tijdens onze tochten naar Santiago de Compostella en naar Rome en ook ons eigen potje te koken.

                 

Eind april 2012, onze nieuwe net gekochte tent, voor 2 personen. In de regen in onze eigen tuin om te kijken of hij goed water dicht is! Hij is iets kleiner dan onze zeer goed gebruikte oude tent (2003). Die was voor 3 personen, dus hadden we daar iets meer ruimte, maar dat is ook gewicht, dus……!

          

Ondersteboven is het vaste grondzeil goed zichtbaar. Dat is een behoorlijke tijdswinst bij het opzetten van de tent en ook bij het opbreken. De tassen hebben allemaal hun eigen plekje, dan kunnen we het overzicht houden. Na ongeveer twee weken zit alles op de goede plaats, is het evenwicht er en weten we het ook meteen te vinden!

 

Eten voor de tent

Onderweg

U begrijpt het vast, we hebben U en elkaar nodig. Voor steun en gebed en…. natuurlijk ook om een mooi sponsorbedrag te kunnen verdienen, voor ons goede doel.

Meer informatie over en tijdens onze fietstocht en het project is te vinden in deze website!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>