Nog een staartje!! Comenius College Nieuwerkerk/ Rotterdam. Goede doelenbraderie!

 

Update 25-02-2013
Indrukken van de Goed doelen braderie van het Comenius College Nieuwerkerk, op donderdag 21 februari.
De geweldige opbrengst van 870,04 euro is voor onze actie www.wijfietsenvoorghana.nl
Er worden computers voor gekocht, om in het gerestaureerde educatieve community centre te plaatsen, in Tetema Ghana!!

SAMSUNG SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

———————————————————–

Update 29-01-2013

Beste allemaal

Het wordt steeds mooier!! De actie voor de restauratie van het educatieve community center in Tetema/Ghana, wordt vanzelf steeds breder en groter. Als de dikwijls genoemde ”olievlek”!

De huidige stand van zaken is nu…………………… 10.576,34 euro. Een cheque van 3000 euro is in juli aangeboden aan father Oduma, zodat zij konden beginnen. Hij was er heel erg blij mee.
Dat geld was al een deel van de actie-opbrengst van o.a. de verjaardagen van pastoor Broeders en pastor Horsthuis, van de Clara en Franciscusparochie.

Dinsdag 22 januari heb ik 4 Ghana presentaties gegeven op het Comenius College Nieuwerkerk/Rotterdam. Zij gaan hun opbrengst van hun goede doelen braderie schenken aan onze Ghana actie en daardoor komen de (niet verwachte en) zo gewenste computers in ‘t zicht, om in het gerestaureerde community center te zetten!
Het Is heel goed verlopen. Vier keer een ‘tweede klas’ van 22-30 VO leerlingen/pubers. Ze waren het hele lesuur zeer aandachtig en dat zegt wat!
De presentatie ging over onze Ghana fietstocht en uitleg en achtergronden voor hun ‘goede doelen braderie’. De leerlingen waren zeer betrokken en kwamen ook al met leuke ideeën voor de braderie. Ze zijn bij de vaardigheidslessen al bezig, met schilderijen in afrikaanse sferen. ‘t Was echt leuk om te zien, toen ik hen vertelde dat de media hier in de omgeving er al aandacht aan besteed had. Ze waren blij verrast toen ze een dia zagen van het krantenartikel waarin de naam van hun school en hun medewerking aan de actie www.wijfietsenvoorghana.nl genoemd werd. Dat ze hier in de omgeving al in het Leidsch Dagblad hadden gestaan, daar waren ze best trots op!

Nu op naar 21 februari, de braderie. Dan gaan wij ook onze tent en fietsen showen en een diaserie laten zien!
Ben heel benieuwd wat de opbrengst gaat worden,…. hoeveel computers de school in Tetema/ father Oduma gaat ontvangen.

Vriendelijke groet,
Idi vd Meer

kijk ook eens op www.fietsenvooreenkinderklas.nl

 

update 7 december 2012

Wat een geluk!!

Het Comenius College uit Nieuwerkerk Rotterdam heeft onze actie gekozen om de opbrengst van hun Goede Doelen braderie op 21 februari, te doneren aan onze actie. Hiermee kunnen we misschien ook een paar van de door hen ‘o zo gewenste computers’ bekostigen, die ze zo nodig hebben voor hun leerlingen!

We houden u op de hoogte!!

 

 Related: verified bot emoji discord copy and paste, fantasy golf picks golf digest, the alaskans tv series on dvd, how many oscars did the dark knight win, french imperfect tense quiz, bosley locations in florida, angel sound modry konik, shelby county accident today, error: trying to remove “systemd”, which is protected, police officer salary arizona hourly, avocado tree adaptations in the tropical rainforest, matt roberts obituary, joan caulfield cause of death, seeking sister wife spoilers 2021, mark harmon heart attack,Related: dipotassium phosphate in creamer, hotel griffon restaurant, hackensack apartments under $1,400, contemporary area rugs for living room, torino 21 xerjoff sample, women’s backcountry snowboard boots, duplex for sale mission viejo, ca, como train station to lake como, milwaukee ph meter mw102, chocolate avocado dessert, architecture html template, new construction in brevard county, fl, ultrasound probe for sale, what is a brix refractometer used for, christopher knight official website,Related: marine night vision camera, razer blade enable usb charge function, pickles good for fatty liver, waterproofing basement companies, columbia school of professional studies academic calendar, vahdam teas advent calendar, lalique eau spray by lalique, how to remove odor from leather couch, cadillac hotel careers, uw whitewater football camps, high rise curvy jeans for women, french hot chocolate mix recipe, fashion news magazine, buckets and boards branson, hyper independence childhood trauma,Related: clarksville now traffic update, explain how palko and duncan changed the supreme court, prisma health emergency room wait time, new street legal dune buggy for sale, cadet blue color code, what happened to ginger alden after elvis died, perry funeral home new bedford, ma obituaries, ford popular 103e for sale uk only, yvette restaurant chicago, former wdbj7 anchors, apartments for sale in buenos aires argentina, three generations mother daughter grandmother quotes, native american terms of endearment, intermodal drayage load board, new apartments in cape girardeau, mo,Related: blackhawks front office salary, boston tennis club membership, similes to describe a holiday, tragedy of jane kilcher, corey seager house address, saan nag aral ang mga anak ni raffy tulfo, springfield cardinals tv, train adelaide to seaford timetable, you have the greatest taste in quotes, where is mark reilly strong island, what does unlisted mean on offerup, victoria osteen net worth 2021, slu baguio tuition fee senior high, hca pto policy, can you drink alcohol with a tracheostomy,

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>