Nog een staartje!! Comenius College Nieuwerkerk/ Rotterdam. Goede doelenbraderie!

 

Update 25-02-2013
Indrukken van de Goed doelen braderie van het Comenius College Nieuwerkerk, op donderdag 21 februari.
De geweldige opbrengst van 870,04 euro is voor onze actie www.wijfietsenvoorghana.nl
Er worden computers voor gekocht, om in het gerestaureerde educatieve community centre te plaatsen, in Tetema Ghana!!

SAMSUNG SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

———————————————————–

Update 29-01-2013

Beste allemaal

Het wordt steeds mooier!! De actie voor de restauratie van het educatieve community center in Tetema/Ghana, wordt vanzelf steeds breder en groter. Als de dikwijls genoemde ”olievlek”!

De huidige stand van zaken is nu…………………… 10.576,34 euro. Een cheque van 3000 euro is in juli aangeboden aan father Oduma, zodat zij konden beginnen. Hij was er heel erg blij mee.
Dat geld was al een deel van de actie-opbrengst van o.a. de verjaardagen van pastoor Broeders en pastor Horsthuis, van de Clara en Franciscusparochie.

Dinsdag 22 januari heb ik 4 Ghana presentaties gegeven op het Comenius College Nieuwerkerk/Rotterdam. Zij gaan hun opbrengst van hun goede doelen braderie schenken aan onze Ghana actie en daardoor komen de (niet verwachte en) zo gewenste computers in ‘t zicht, om in het gerestaureerde community center te zetten!
Het Is heel goed verlopen. Vier keer een ‘tweede klas’ van 22-30 VO leerlingen/pubers. Ze waren het hele lesuur zeer aandachtig en dat zegt wat!
De presentatie ging over onze Ghana fietstocht en uitleg en achtergronden voor hun ‘goede doelen braderie’. De leerlingen waren zeer betrokken en kwamen ook al met leuke ideeën voor de braderie. Ze zijn bij de vaardigheidslessen al bezig, met schilderijen in afrikaanse sferen. ‘t Was echt leuk om te zien, toen ik hen vertelde dat de media hier in de omgeving er al aandacht aan besteed had. Ze waren blij verrast toen ze een dia zagen van het krantenartikel waarin de naam van hun school en hun medewerking aan de actie www.wijfietsenvoorghana.nl genoemd werd. Dat ze hier in de omgeving al in het Leidsch Dagblad hadden gestaan, daar waren ze best trots op!

Nu op naar 21 februari, de braderie. Dan gaan wij ook onze tent en fietsen showen en een diaserie laten zien!
Ben heel benieuwd wat de opbrengst gaat worden,…. hoeveel computers de school in Tetema/ father Oduma gaat ontvangen.

Vriendelijke groet,
Idi vd Meer

kijk ook eens op www.fietsenvooreenkinderklas.nl

 

update 7 december 2012

Wat een geluk!!

Het Comenius College uit Nieuwerkerk Rotterdam heeft onze actie gekozen om de opbrengst van hun Goede Doelen braderie op 21 februari, te doneren aan onze actie. Hiermee kunnen we misschien ook een paar van de door hen ‘o zo gewenste computers’ bekostigen, die ze zo nodig hebben voor hun leerlingen!

We houden u op de hoogte!!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>