Ghana 2014, Educatief communitycenter Teteman geopend!

Januari 2014 Bezoek aan Ghana.

Eind januari zijn we  afgereisd naar Ghana. Om het resultaat te zien van onze inspanningen en waar al onze sponsors aan bijgedragen hadden. De sponsor fietstocht met ons tentje achterop van bijna 4000 kilometer om via de bedevaartplaatsen Never, Lourdes, Santiago de Compostella, Fatima in Portugal te bereiken!

=======================================================

SAMSUNG

 

 

===========================================================

Het was fijn om weer in Ghana te zijn.

De mensen daar te ontmoeten en met eigen ogen te zien, dat het educatief communitycenter heel mooi geworden is. Het eindresultaat mag er zijn!  

Geweldig!

DSC05268 DSC00189DSC05271

DSC05283DSC05282

 

De opening

Wat een feest!

Wat een feest, voor groot en voor klein!

 

Het is een wereld van verschil en nu weer te gebruiken door de gemeenschap daar ter plaatsen. Een van de lokalen was ingericht als computerlokaal, met beveiligde deuren en ramen. Daar wil men ook heel graag computers inzetten, helaas was daar toen nog geen geld voor! Maar……!

DSC05265

DSC05266

DSC00185

Aangezien wij nog wat restgeld op de rekening hadden staan, er later nog donaties binnen kwamen en er nog een paar acties achteraan gekomen waren, was dat bedrag nog gegroeid.Zoals de actie/braderie van het Comenius college in Rotterdam in februari 2013, waar de leerlingen van de tweede klassen allerlei activiteiten op touw hadden gezet en de opbrengst aan ons goede doel hadden geschonken. En een presentatie in januari 2014 bij de VIRA vrouwen in Roelofarendsveen. Waar de toehoorders op die avond ter plekke, spontaan een inzameling op touw zetten en de onkostenvergoeding natuurlijk ook op de Ghana rekening werd gestort!

Father Oduma zou informeren wat de kosten waren voor een nieuwe computer, als die daar ter plaatse geleverd werd. Deze offerte heb ik afgelopen zaterdag ontvangen en ………..van het restbedrag kunnen nog 8 computers gekocht worden!! Hoe mooi!

De verbouwing bekostigd en ook nog voldoende geld om alvast 8 computers te betalen, voor in dat ene reeds beveiligde computerlokaal!

Dit is wel een hele mooie afsluiting van het project!

Foto’s volgen nog!Related: golden gloves boxing pittsburgh pa, harrison bader religion, eric church, morgan wallen tour, ames dm600 manual, literarne obdobia chronologicky, dallas cowboys projected roster 2022, sharepoint usage report, montag sees clarisse like a daughter quote, why is my stockx order still pending, pete alonso home run derby interview steven rinella, navy federal authorized user debit card, how to make your horse rear in rdr2 pc, austin, texas shooting today, illinois state police academy dates 2022, ball canning spaghetti sauce with meat,Related: jennifer newsom sister accident, why do i have a daddy kink, z nation why is murphy eating himself, what does one strand of red hair mean, 2022 radiology cpt codes diagnostic centers of america, jbl earbuds not turning on, what happened to frank lucas brothers, mouse as an adjective in a sentence, constitutional reform in texas is unlikely because, can you get a replacement birth certificate near selangor, luiafk crafting recipes, list of high kill shelters in california, brittany elliott bill elliott daughter, city of huntsville, al zoning map, united chemicals company fort lauderdale, fl,Related: in the context of the text, how does love emerge, soldiertown tournament, linda burney first speech analysis, does colgate contain xylitol, did raul julia have cancer, similarities between africa and north america, dayna bowen matthew husband, jimmy savile football, accident in rutland, vt today, career horoscope today, how many petrol stations in uk interview question, ventura county fair entertainment 2022, washington county ohio arrests, wonder quotes with page numbers, turquoise jewelry etsy,Related: pre meeting activities of a mice planner, tarrant county mugshots 2020, mobile homes for rent in pearl, ms, osceola county obituaries conrad & thompson, man gets attacked by jaguar in brazil full video, pennywise actor makeup, winthrop maine police log, procedure after remand to state court california, ruth buzzi husband, el paso car accident yesterday, long beach police helicopter circling today, vampire diaries book set 1 13, tim o’neill goldman sachs salary, pickle cottage for sale essex sold, apartments for rent in lake worth under $1,000,Related: gamestop stuck on preparing for shipment, massachusetts college fairs 2022, far cry 5 grain elevator key, mike huckabee newsletter today, keith green plane crash photos, alanis morissette daughter, craigslist rooms for rent florence, sc, how much does buffalo exchange pay for clothes, orange county, florida tree ordinance, average wind speed at 30,000 feet, cat personification examples, gemini compatibility with virgo, udr association banbridge, hoi4 move your capital, minecraft thunder strike enchantment,Related: christopher warden son of jack warden, kaitlin elizabeth lazenby, mobile homes to rent in mytchett, most corrupt police force in canada, does the allstate mayhem guy do his own stunts, lockup sacramento county jail, chord overstreet trump, fine for unregistered trailer in massachusetts, brad williams adam ray split, difference between talent and destiny, elatus asteroid astrology, does tulane have a track, saddle up ranch seven devils, nc, what happened to tom massie of gold fever, atom henares net worth,

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>