Hoge opbrengst voor computers bij goede doelen braderie van Comenius College Nieuwerkerk !

Afgelopen donderdag 21 februari is er in Nieuwerkerk op het Comenius College een goede doelen braderie gehouden met als gevolg van die inspanningen een supermooie opbrengst!! Deze activiteit is ontstaan vanuit onze actie www.wijfietsenvoorghana.nl Wij fietsten afgelopen zomer een sponsortocht langs drie bedebvaartsplaatsen, Lourdes/Frankrijk, Santiago de Compostella/Spanje, naar Fatima in Portugal, om de materialen (ruim 13.000 euro) te kunnen bekostigen voor de restauratie van het educatieve community centre in Tetema, Ghana. Ons resultaat is tot nu toe 10.576,34 euro en samen met de 3.000 euro van de verjaardagen hebben we ons streefbedrag meer dan gehaald! Hun wens, om ook de zes te realiseren computerplaatsen te vullen met computers, hadden we in eerste instantie nog naast ons neergelegd, want we konden immers niet alles. Maar nu deze actie met het Comenius College mogelijk werd, konden we daar ook mee aan de slag! Geweldig toch?

De leerlingen van de vier tweede klassen hebben zich ingezet om er een hoge opbrengst uit te slepen en dat is goed gelukt!! Een geweldige opbrengst van wel 873,04 euro !!!
Ze hebben allerlei activiteiten bedacht en opgezet als een schoonheidssalon. Hier waren haren krullen, nagels lakken, opmaken en schminken. Andere hoek van de zaal kond men de inwendige mens versterken, wafels werden gebakken, taarten aangesneden, cupcakes gesnoept enz. Ook waren er spellen te spelen en een verkoophoek met rommelmarkt spullen, planten, sleutelhanger(werden ook op verzoek gemaakt), door de leerlingen in afrikaanse sfeer geschilderde schilderijen enz. Ook werden er zumba-dansdemonstraties gegeven en Er werd prachtig gezongen en er waren mooie instrumentale muziek momenten.
De opbrengst wordt gebruikt om computers aan te schaffen voor het gerestaureerde educatieve community centre in Tetema, Ghana.

Er is al 3.000 overgedragen afgelopen zomer, dit was de opbrengst van de verjaardagen van Pastoor Walter broeders en pastor Charles Horsthuis. Dus ze zijn al begonnen met de restauratie!!

Onderweg, tijdens onze sponsorfietstocht naar Fatima in Portugal, hebben wij de conciërge van die school ontmoet. Hij heeft onze actie aanbevolen bij zijn bestuur en daarna werd onze actie gekozen! Nadat we in januari een powerpointpresentatie gegeven hebben over onze tocht en het doel, wisten de leerlingen waar ze voor konden gaan werken.

En….dat hebben ze dus voortreffelijk gedaan!! SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

Een grote pluim hebben ze dik verdiend!!Related: walnut creek country club mansfield membership cost, ripp supercharger installation instructions, margaret goodlander religion, missouri blind pension contact number, police officer steve wilkos with hair, julia pastrana cause of death, the color of money ending explained, brad damphousse net worth, dangerous fish in kentucky, who inherited steve mcqueen’s estate, do cheez its contain pork, steve parkin stud farm, top 20 handsome footballers in the world, , is joe macari related to lou macari,Related: why do mice squeak when trapped, what happens if you miss your greyhound transfer, can collagen peptides cause migraines, brian christopher lawler obituary, everett building department, mazda financial customer service, sculptra results after 4 weeks buttocks, aztec stadium parking, embark truck interview, beth bradfield injury, used cars springfield, mo under 5 000, iphone x custom wallet case, brandon wahlberg net worth, suffolk county sheriff election, fatal accident arizona today 2021,Related: houston police department officer directory, dungeon ghyll force walk, miscarriage statistics by age, wegmans distribution center locations, calculate my wordle average, ge cafe matte black touch up paint, mimosa hostilis root bark usa, bbc radio scotland mw on alexa, landforms in the west region, oconto county police scanner, taylorville il police scanner, revolution hair salon, azrinaz mazhar hakim dilarang berjumpa anaknya, where did slaves sleep in ancient egypt, + 16moredog friendly barsthe wharf, cask, and more,Related: member’s mark fenton tv console, hcf batch header for providers, sarah carter mayor age, mathplayground electron dash, buddha bodai vs bodhi, michigan adventure height requirements, george demontrond net worth, fire prevention month slogan 2021, doctors in oakville accepting new patients, dolph sweet son, magnolia funeral home obituaries corinth, ms, nashville community theater auditions, hobby greenhouse replacement parts, the under graham railroad box car set, did hermione ever use an unforgivable curse,Related: pictures of a boil on a dog, sainsbury’s walthamstow opening times, readers’ choice awards 2022, is lier hwang still alive, vevor still replacement parts, rugby union weekly podcast email, united pentecostal church false doctrine, charlie shrem winklevoss, what is a wandering eye relationship, advantages and disadvantages of information processing theory, pourquoi deezer n’est plus sur pass culture, what are the current ratings for cbs evening news, funny memes about losing a game, eden isle arkansas homes for sale, cyberduck ssh tunnel,Related: don mcgowan obituary, philadelphia civic center wrestling, delight ministries lgbt, village under bewl water, barnett helzberg net worth, frases para alguien que no te valora, megan follows and jonathan crombie relationship, burns when i pee after using nair, restoration road with clint harp, hartford courant obituaries past week, kentucky department of revenue address frankfort 40620, johnson and associates realty, b58 engine reliability, george floyd emoji copy and paste, john pappajohn iowa net worth,

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>