We zijn er!

WE ZIJN ER!!
10.000 euro voor het restaureren van het educatief ontmoetingscentrum in Tetema, Ghana

Overdracht sponsorbedrag volleybalvereniging SALVO. Daarmee haalden we ons streefbedrag!!Update 20 oktober 2012

We zijn er bijna!!

Update van 16 oktober.

We zijn gezond weer terug en willen u heel hartelijk bedanken !!!!!

Na ons vertrek op zondag 1 juli vanuit de Jacobuskerk en uitgezwaaid door velen van u, kwamen wij op 31 augustus weer terug in de Veen, met 3817 km. achter onze wielen. Heel blij en dankbaar dat we elkaar weer in goede gezondheid mochten ontmoeten. Onze belevenissen werden op veel manieren gevolgd, wij namen u steeds stukjes mee, achterop onze fietsen. Dankbaar voor de kansen die we kregen, het mogen genieten onderweg van Gods mooie natuur, de ontmoetingen met ‘engelen’ en lieve- en bijzondere mensen onderweg, de (soms onverwachte) oplossingen bij de verschillende problemen die we tegen kwamen op onze weg. Het meest dankbaar zijn we voor uw support d.m.v. berichtjes, giften, smsjes, mail, telefoon en vooral uw steun en gebed. Het heeft ons geholpen om vol te houden, de moeilijkheden die op ons pad kwamen te overwinnen en gericht te blijven op ons doel. ons

Terug in Nederland was het wel even lastig om weer in de structuur van de dag te komen, na twee maanden buiten gewoond en geslapen te hebben. Iedere ochtend alle spullen inpakken, onderweg brood kopen en weer verder fietsen, was eigenlijk best eenvoudig! De huidige stand van zaken m.b.t. ons financiële doel € 10.000,- voor het renoveren van een educatief communitycenter in Tetema, Ghana was op 1 oktober € 9.451,-. Het gaat nog steeds door en we komen al aardig in de buurt van ons streefbedrag! U kunt ook nog steeds meedoen, door uw sponsorbijdrage over te maken naar de Evenementenrekening van de H. Franciscusparochie, op rekeningnummer 116496835, onder vermelding van “Fietsen naar Fatima”. Zoals u weet kwamen wij onderweg veel mensen tegen, waaronder meerdere keren de conciërge van het Comenius college, een school voor voortgezet onderwijs in Nieuwerkerk. Zij organiseren jaarlijks activiteiten om geld in te zamelen voor een goed doel en mogelijk zou dat dit jaar ons project kunnen zijn, want hij heeft de directie vertelt over onze ontmoetingen en ons project aanbevolen. Gisteren (maandag 15-10) waren wij daar uitgenodigd voor een gesprek. ‘t Is nu best spannend, want eind november wordt het besluit genomen! Stel dat we ons streefbedrag €10.000,- voorbij gaan, dan kunnen we misschien ook nog iets van de computerwensen uit Ghana vervullen! Ohhh…. wat zou dat mooi zijn!!

Misschien gaan we ook nog een presentatie geven in het nieuwe jaar! We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen! U kunt ook af en toe terug komen op deze website kijken!
Nogmaals dank voor uw support!

Met vriendelijke groet Idi en Koos

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>