Ze hebben het gehaald!

 

Whoehoe, ze zijn er! Het einddoel, Fatima, is bereikt. Ongeveer 3500 km hebben ze al fietsen afgelegd, de afgelopen 8 weken! Wat een prestatie! Wij (hun kinderen) zijn enorm trots op ze. U kunt deze kanjers nog steeds sponsoren! Www.wijfietsenvoorghana.nl

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Ze hebben het gehaald!

  1. ans schreef:

    geweldig dat jullie zo goed verder gaan wij wensen je sterkte het laatste eind toi toi toi groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>