maandag 9 juli – Iets goeds achterlaten

Ontmoetingen. Ik schreef er al eerder een stukje over. Tijdens hun fietstochten komen Koos en Idi veel mensen tegen. Pelgrims die dezelfde route lopen of fietsen, maar ook andere mensen met bijzondere verhalen. Vandaag zijn dat Ruud en Leon, die in een opvallende, grote vrachtwagen rijden.

Zij zijn onderweg naar Niamey (Niger) en rijden via een recent ontstaan vluchtelingenkamp in het Noorden van Burkina Faso. Daar brengen ze, ondersteund vanuit Stichting Experiencing the World, hulpgoederen en knuffels naar mensen die getroffen zijn door de hongersnood en naar de vluchtelingenkampen van de Malinese vluchtelingen.

Stichting Experiencing the World (www.setw.nl) heeft in de loop der jaren vele reizen gemaakt door West Afrika, elk met als doel om iets goeds achter te laten. Dit sluit natuurlijk prachtig aan bij het doel van de fietstocht van Koos en Idi. Vandaar dat zij ook dit initiatief van harte ondersteunen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>