zondag 8 juli – Champagne!

Vanmorgen begon de dag voor Koos en Idi heel erg nat. Ze hadden juist bij de bakker brood gehaald, toen het zó hard begon te regenen dat het onmogelijk was de fietstassen nog te openen. Maar het brood wordt in Frankrijk niet in plastic verpakt, maar in papier… Als ware het een pasgeboren baby, hebben ze hun brood gekoesterd om het droog te houden. Maar het is gelukt!

Het brood was ook broodnodig vandaag. ‘s Ochtends veel regen, de rest van de dag veel wind. Windkracht 6,7. Uiteindelijk hebben ze toch nog 75 km gefietst! Vannacht slapen ze in Châlons-en-Champagne. Dat klinkt als een mooie beloning na zo’n zware dag!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>