donderdag 5 juli – Laatste dag in België?

Gister om half vier gestopt bij een camping die we al eerder hadden bezocht, net na Dinant. Die was veel leuker dan de camping waar we van plan waren te stoppen. Dus vandaag maar 57 km gefietst en morgen weer wat langer! Wasje gedraaid en 4 flyers uitgedeeld aan belangstellenden.

Vandaag was heel hard werken. 87 km met 1300 hoogtemeters, max. klim 12%. We zijn nu in Bertrix. Om acht uur pas op de camping aangekomen en daarom maar laten koken. Tent moet nog gebouwd.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>