zondag 1 juli – Vertrek

Op zondag 1 juli om 12 uur, na de kerkdienst, zijn Koos en Idi vertrokken. Uitgezwaaid door familie, vrienden en bekenden.

Als extra opsteker kregen ze tijdens de dienst te horen dat er al 1200 euro aan sponsorgeld binnen is! Dat is een mooie wetenschap om mee te vertrekken! Om het educatieve communitycenter in Tetema (Ghana) te herstellen en uit te breiden is een bedrag nodig van omgerekend zo’n 2,5 euro per kilometer. Met dit startbedrag kunnen ze bij aanvang van de tocht al in Reims komen!

 

“Wat geweldig als je zo mag vertrekken. Uitgezwaaid door zoveel lieve mensen. We zijn inmiddels op een camping in Lage Zwaluwe, 87 km verder! Ondanks ons vertrek na de middag en veel regen en tegenwind. Maar nu schijnt de zon!”

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>