voorbereiding

 

19 juni dinsdag
De voorbereidingen zijn in volle gang en de spieren worden opgewarmd.
Vandaag een retourtje Amsterdam gefietst, om een accu voor op de naaf te kopen. Zo kunnen we tijdens het fietsen de telefoon opladen, want contact houden met het thuisfront is van groot belang!! Morgen kijken of het werkt!

20 juni woensdag
De oplader geprobeerd en ja hoor, met de SON dynamo werkt het als een tierelier! Kan met een volle lading mijn Samsung Galaxy S plus opladen!

22 juni vrijdag
Vanmorgen tijdens het feest interview met Leidsch Dagblad.
Dus let goed op, ‘t staat maandag morgen in de krant!!

23 juni zaterdag
Wat zijn er toch veel elektrische snoeren/opladers enz. nodig om foto’s te kunnen maken en te bellen. Het is alles bij elkaar ook behoorlijk ‘gewichtig’!

 

27 juni woensdag

De voorbereidingen voor onze fietstocht zijn in volle gang. De tubes appelstroop en pindakaas liggen al klaar. Was wel een geklieder om ze vol te krijgen!!

 

28 juni donderdag

      

Afscheid genomen van groep 3 Immanuel school Rijsenhout.

De handtekeningen van de kinderen!

En…. naar de kapper Nu heel kort haar, zo kan ik er weer 8 weken tegen!

 

29 juni vrijdag

      .  

Zo ziet onze groentetuin eruit bij vertrek, de bonen staan er mooi bij. Onderstaand de bloemen. We zijn heel benieuwd, hoe alles er uit ziet, als we over ‘veel’ weken  terug komen!

 

30 juni zaterdag

Vandaag nog een DAF optreden bij de TAS in Weteringbrug en de laatste voorbereidingslootjes!

 

1 juli zondag

Zo vandaag gaan we van start. Het huis is netjes en wordt nu weer bevolkt door onze mannen. De tassen zijn vol en de fietsen staan klaar en over een kwartier gaan we naar de kerk! Voor u allen een goede vakantie en wij hopen u allen bij terugkomst weer te ontmoeten en op een mooie reis met een goede opbrengst voor het project.

      

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op voorbereiding

  1. Marianne schreef:

    Wat leuk dat ik weer een bericht van jullie kreeg! (We – mijn vriendin en ik – hebben jullie in Bologna ontmoet.) Super wat jullie doen! Sterkte!!!

    • admin schreef:

      Hoi Marianne dank voor je positieve reactie. Wij weten het nog precies! Wat was het leuk he, nadien alles goed gegaan met je portemonnee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>